Like en Win

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vanaf 13 mei tot en met zondag 19 juni 2016 organiseer ik een “Like en Win” actie op Facebook waarbij je kans kunt maken op een gratis vaderdag fotoshoot.

Hoe het werkt?

Via de Facebookpagina van Saskia Smulders Fotografie wordt onderstaand bericht geplaatst. Andere Facebookgebruikers kunnen dit bericht delen, maar ze moeten wel de pagina liken en een vader taggen. Onder de likers wordt vervolgens via een speciale app uit de likers een winnaar getrokken. Vervolgens ontvang je van mij een PB waarin we de details van de shoot bespreken.

vaderdagfotoshoot

Wat is de prijs?

De prijs is een professionele fotoshoot in mijn studio in Den Bosch*. Deze shoot duurt maximaal een uur en vervolgens krijg je circa 5 a 10 van de beste profielfoto’s die je vrijelijk mag gebruiken. Het enige wat ik van je vraag is om te vermelden dat Saskia Smulders Fotografie (met een link naar de Facebookpagina of de website) de foto gemaakt heeft. Daarnaast vraag ik je om een recensie te schrijven op mijn Facebookpagina en op Google. Je prijs is niet inwisselbaar voor een vergoeding of geld. Je moet de prijs inwisselen voor 1 augustus 2016, tenzij anders overeengekomen. De prijs is niet overdraagbaar en bestemd voor één vader met maximaal drie kinderen.

Voor wie?

Deze actie is bestemd voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Saskia Smulders Fotografie.

* Het is niet mogelijk om naar jou toe te komen.

 

De winnares van een eerdere Like & Win Actie op Facebook: Ilse Potter. 

Ik maakte van haar deze foto’s