NIEUW! Makelaarservice

Huis verkopen?
Goede foto’s + pakkende tekst = sneller verkocht!

Huis verkocht

Huis verkopen? Dan is een goede presentatie op makelaarsites zoals Funda cruciaal. Zorg voor een goede, foutloze en pakkende tekst. En misschien nog wel belangrijker: goede foto’s.

Als Funda fetisjist kijk ik – net als vele Nederlanders – regelmatig op Funda. Niet per sé om een huis te kopen, maar gewoon om te kijken wat er aangeboden wordt en om een beetje te spieken in andermans huiskamers. Daarbij valt op dat de teksten en foto’s niet altijd van een hoog niveau zijn. Dit heeft een grote invloed op het aantal kijkers en potentiële kopers. Immers, je kunt maar één keer een goede indruk maken!

koninkrijkstraatkerkdriel3sgravenhage straat den bosch3

Uh…nee, zo moet het dus niet! (Bron: Funda)

Ik kan je/jullie daarbij helpen om betere teksten en goede foto’s op Funda te krijgen. Mijn schrijverscapaciteit, gebundeld met mijn fotografietalent én oog voor commercie, hebben geleid tot de introductie van “Makelaarservice”. Daarmee kom je goed voor de dag op iedere makelaarsite en wordt jouw/jullie huis sneller verkocht!

Het inhuren van een goede fotograaf en tekstschrijver wordt ook door andere partijen aangeraden.

Snel terugverdienen

Goede teksten en foto’s vragen een kleine investering, maar dit verdient zich uiteindelijk zelf terug. Het kan schelen in de maandelijkse hypotheeklasten of zelfs dubbele lasten voorkomen, omdat de de woning eerder verkocht wordt. Daarnaast kun je de verkoop van je huis niet alleen bespoedigen, het kan ook een onnodige prijsdaling voorkomen. Tel maar uit je winst!

Wat is het?

De “Makelaarservice” bestaat uit twee componenten:

Teksten

a) Het herschrijven van de bestaande teksten. Ik haal allereerst de spel- en stijlfouten er uit. Daarna herschrijf ik de tekst door er een verkoopgerichte, pakkende en onderscheidende tekst van te maken. Een die opvalt, maar tegelijkertijd ook alle informatie bevat die van belang is voor de verkoop van het huis.

b) Het schrijven van de teksten vanaf het begin. Er staat nog niets op papier en ik maak de complete tekst.

Foto’s

2) Het maken van goede foto’s. Ik maak foto’s van alle relevante vertrekken van het huis. Zo krijg je goed belichte, scherpe en creatieve foto’s die meteen zullen opvallen op Funda en andere makelaarsites.

Zo moet het wel: foto’s die een goede indruk van de woning geven.

Hoe werkt het?

 • We spreken met elkaar af in het te verkopen huis om foto’s en de tekst te maken. Je/Jullie zorgen ervoor dat je huis er tip top in orde uitziet.
 • Jullie/je ontvangen daarna de bewerkte foto’s en kunt daaruit zelf kiezen welke foto’s er op de makelaarsites moeten komen en deze sturen jullie zelf naar je makelaar.
 • Daarnaast lever je mij de tekst (van de makelaar) aan. Deze zal ik herschrijven en aan je terugsturen. Zo kun je er zelf nog een laatste blik op werpen voor je deze naar de makelaar (terug)stuurt.
 • Als er nog geen tekst is, dan schrijf ik deze. Deze tekst ontvangen jullie zelf, zodat je er een laatste blik op kunt werpen alvorens deze naar je makelaar sturen.

Helder en makkelijk: jullie houden zelf de regie in handen!

Wat kost het?

 • Herschrijven + foto’s: 149 euro
 • Schrijven + foto’s: 175 euro
 • Alleen foto’s: 125 euro
 • Alleen herschrijven tekst: 40 euro
 • Alleen tekst schrijven: 95 euro

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Een makelaar berekent voor de verkoop van jullie huis courtage. Daarin zit meestal een bedrag opgesloten voor het maken van foto’s en teksten. Hierover kun je dus mogelijk onderhandelen. Let op: vraag van tevoren goed na wat er onder de courtage valt en wat niet. Sommige makelaars berekenen ook nog een apart bedrag voor “presentatie”, ook hiervoor geldt: vraag goed na wat hier onder valt en mogelijk kun je hier dan ook op besparen. Let wel: dit is geen garantie!

Daarom dus!

Ik ben een ervaren fotograaf (zie mijn portfolio op mijn fotografiewebsite) en een ervaren tekstschrijver. Ik heb al een aantal projecten met de “Makelaarservice” succesvol aangepakt. Onderstaand een paar voorbeelden:

 • Teksten + foto’s bovenwoning Utrecht. Resultaat: binnen drie maanden verkocht
 • Teksten + foto’s studio Breda. Resultaat: binnen twee weken verhuurd

Neem contact op

Meer weten? Of wil je de Makelaarservice inschakelen? Klik hier of stuur een mailtje naar saskia@detaalfactory.nl of bel of WhatsApp me op 06 43143364

 

* Reiskosten binnen een straal van 50 km rondom Den Bosch zijn inbegrepen. Is het verder dan deze 50 kilometer? Dan reken ik er nog 20 cent per kilometer extra aan reiskosten erbij. Ik werk met een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag; daarna is de boeking definitief. Afspraken die 24 uur of korter van te voren worden afgezegd dienen in z’n geheel te worden voldaan.