Reviews

De ervaring van Ilse:

IMG_2228Bij Saskia voel je je snel op je gemak, waardoor het maken van de foto’s zeer relaxed gaat. Ze is een vakvrouw en weet je goed op de gevoelige plaat vast te leggen. Echt een aanrader om door haar je foto’s te laten maken!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De ervaring van Edgar:

Goede fotoshoot gemaakt! Saskia kwam heel professioneel over. Een vriendelijke aardige en goede fotografe die iedereen er lachend op weet te zetten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De ervaring van Tessa:

Ze zag er heel professionial uit. Heb erg genoten. Het was lastig om met een grote groep een foto te maken, maar de shoots zagen er prachtig uit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De ervaring van Regina:
Samen met dochter Sophie (9) een geweldige fotoshoot bij Saskia gehad. Saskia hanteert een professionele aanpak, brengt aanwijzingen en instructies met rust en humor waardoor we goed konden ontspannen…want het is toch spannend en best lastig om op natuurlijke wijze voor het oog van de camera te poseren.

Saskia is geweldig met kinderen; ze weet met grapjes en kleine aanwijzingen een ontspannen sfeer te creëren en de fotoshoot tot een mooi resultaat te brengen.

Wij hebben het fantastisch leuke shoot gehad en het resultaat is prachtig!

Dank Saskia!

(PS en de zwart-wit foto s zijn helemaal super mooi!!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De ervaring van Monique:
Ik heb een hele leuke middag gehad in de studio van Saskia. Ik kreeg alle gelegenheid om even te wennen aan de camera en hoe makkelijker dat werd, hoe leuker de foto’s. Saskia doet er alles aan om je zó op de foto te krijgen, dat je jezelf herkent en trots bent op het resultaat. Alles mag en alles kan, ik kom graag weer terug!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De ervaring van Ernst, vader van Annemei:
Annemei had al een keer een fotoshoot gehad met haar moeder, maar dit keer mocht ik mee. Erg leuk om mee te maken en te zien hoe Saskia Annemei op haar gemak wist te stellen voor de verschillende poses. En zelfs ik moest er aan geloven en voor de lens verschijnen. Is helemaal niet zo makkelijk als t misschien lijkt. Resultaat zijn hele mooie foto’s van mijn dochter alleen maar ook samen. Super trots.

Dank je wel, Saskia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

IMG_1581De ervaring van Wilma,
Super leuke foto shoot gehad met een de hele familie. Saskia wist de hele groep op zijn paasbest op de foto te krijgen en het was nog gezellig ook

De ervaring van Richard,
Aardig en vooral professioneel! Een echte aanrader!

De ervaring van Tessa,
Ze zag er heel professioneel uit. Heb erg genoten. Het was lastig om met een grote groep een foto te maken, maar de shoots zagen er prachtig uit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De ervaring van Olga,
IMG_1217Super leuke middag gehad en een erg mooi resultaat. Saskia weet goed het moment te vangen en wij zijn dan ook heel erg blij met de foto’s. Dank je wel Saskia!!